Ultimatum dat managerului Spitalului Judeţean: Dacă nu vrea să gândească pe termen lung, îi voi cere să facă un pas în spate

Gheorghe Damian, director interimar Spitalul Judetean
Gheorghe Damian

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, ii da un ultimatum managerului Spitalului Judetean, Gheorghe Damian. Daca nu va veni cu o strategie de redresare a spitalului pe termen lung, va fi schimbat din functie. Turcanu a declarat ca urmeaza sa aiba o discutie cu managerul spitalului, caruia ii va pune in vedere acest aspect. Presedintele CJ a mai spus ca de cate ori discuta cu Damian despre iesirea din impas a spitalului, acesta gaseste explicatii „puerile”.

Dansul gandeste pe termen scurt si nu pe termen lung. Poate varsta nu-i da posibilitatea sa gandeasca pe termen lung si cred ca daca nu vrea sa gandeasca pe termen lung, ii voi cere sa faca un pas in spate si voi cauta un manager mai tanar. Voi avea o discutie si ii voi spune: Iti asumi conducerea spitalului si vii cu solutii pe termen lung ca sa implementam o strategie si sa avem toate conditionalitatile asigurate sau te tot plangi ca <asta este si ca imi dau demisia>. Pai daca gandesti asa, dati-o fratele meu la un moment dat. Ori gandesti pe termen lung si pui expertiza si experienta pe care o ai in favoarea spitalului, ori faci un pas in spate si cautam o alta persoana. Sa cautam un tanar care sa vina cu solutii”, a spus Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *