Medic de familie la un pas de a rămâne fără contract cu CAS Botoşani, din cauza numeroaselor abateri

medic familieUn medic de familie din judeţul Botoşani riscă rezilierea contractului cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, din cauza abaterilor constatate în activitatea medicală. Anul trecut, medicul care profesează la un cabinet din mediul rural, a fost sancţionat de două ori, iar anul acesta sancţiunile au curs gârlă. Până în luna aprilie, când s-a mers pe act adiţional, medicul a fost sancţionat de două ori, iar ulterior, după încheierea contractului cu CJAS, medicul a mai fost sancţionat de două ori după ce nu a fost găsit la program. Corpul de Control al CAS Botoşani a făcut verificările în urma sesizărilor pacienţilor.

„În urma mai multor sesizări din partea autorităţilor locale, din partea cetăţenilor, privind lipsa de la program a unui medic de familie dintr-o comună din judeţ, noi am desfăşurat mai multe acţiuni de control privind respectarea clauzelor contractuale şi am constatat că medicul, pe lângă faptul că nu are o evidenţă clară a activităţii medicale desfăşurată la cabinet, el nici măcar nu vine şi nu-şi îndeplineşte elementara obligaţie de a fi prezent şi a derula activitate în timpul programului de lucru afişat. A fost sancţionat de nenumărate ori şi riscă rezilierea contractului„, a declarat Costel Lupaşcu, preşedintele CAS Botoşani.

CAS Botoşani a sesizat şi Colegiul Medicilor în acest caz.

2 thoughts on “Medic de familie la un pas de a rămâne fără contract cu CAS Botoşani, din cauza numeroaselor abateri

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    DA , EVIDENT CONTROLAT DE AUTORITATEA POLITICA A CJAS, LAS CA PLECAM TOTI DIN TARA SA VEDEM PE CINE MAI CONTROLEAZA NUMITII POLITIC AI ACESTOR STRUCTURI POLITICE ADEVARATE CENTRE DE COLECTIE A COTIZATIILOR DE PARTID. VOM PLECA TOTI SI EI NU VOR MAI AVEA OBIECTUL MUNCII , EU LE DAU FLIT SA CONTROLEZE PILELE LOR , NU PE ASTIA CARE IS NEPROTEJATI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *