Primarul Ovidiu Portariuc: Nu plec în concediu până nu văd 800 de câini prinși

ovidiu portariuc 008Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că nu pleacă în concediu pînă nu vede 80o de cîini la noul padoc care urmează să fie construit în Botoșani. Licitația a avut loc luni și lucrările ar urma să înceapă săptămîna viitoare după semnarea contractului cu cele două firme care au cîștigat licitația.

Portariuc a spus că numai după ce vede și acest proiect realzat își va permite o săptămână de concediu și a mai adăugat că nu e firesc să plece în această perioadă pentru că pe 20 iulie trebuie să fie acasă pentru a fi alături de echipa locală, FC Botoșani în primul ei meci de Liga I.  „Nu plec în concediu pentru că avem niște priorități. Avem meci, acasă în Liga I și trebuie să fim aici. Al doilea proiect aer fi construcția padocului și nu plec pînă nu văd 800 de cîini prinși după care o să-mi permit și eu o săptămînă de concediu după un an de muncă”, a spus Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoșani. Acesta a mai spus că va pleca în concediu alături de soția și copilul său pe litoralul românesc, la Neptun sau Mamaia, cel mai probabil, în luna septembrie.

One thought on “Primarul Ovidiu Portariuc: Nu plec în concediu până nu văd 800 de câini prinși

  1. Mai sa vezi … cica nu pleaca in concediu pana nu ,,vede” caini prinsi.
    A rezolvat toate , toate ,,proiectele ” si a mai ramas de rezolvat cel cu ,,vazutul” prinderii bietelor animale. Oare are timp sa-i si inventarieze ???, asa pentru a vedea daca si-a atins scopul, vezi…,, 800 de ciini”.
    Draga PRIMARULE ales, ti-as propune sa rezolvi problema locurilor de munca si apoi sa te acsezi pe liga (distractie) si casapirea animalelor (tot distractie). ce-ti m-ai trebuie concediu ??? nu tot distractie si odihna este ? Vad ca isi permite un concediu la mare, in ciuda saraciei din jud. Botosani, a oamenilor amarati care nu-si permit 1 kg de carne. Bravo edilule… si te tog sa te preocupe alte probleme, mult mai importante, revezi promisiunile din campanie, promisiuni, promisiuni …deci minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *