Primele poze cu bebeluşul lui Mircea Radu şi al botoşănencei Raluca! GALERIE FOTO

Mircea Radu (45 de ani) se poate bucura, în sfârșit, în voie, de băiețelul său, pe nume Tudor. După mai bine de o săptămână în care mămica și bebelușul au fost ținuți în spital, știristul și-a adus copilul acasă.

Raluca, soția lui Mircea Radu, și Tudor, cel mai nou membru al familiei, care a văzut lumina zilei pe 29 iunie, au stat internați într-o clinică privată din Calea Griviței mai bine de o săptămână. Astăzi însă, știristul a scăpat de emoții, iar cele mai dragi persoane din viața lui au ajuns acasă.

Fostul prezentator al emsiunii ”Din dragoste” a fost surprins de paparazzii Libertatea în momentul în care a oprit în fața casei mașina în care se afla Tudor. Deși afară începuse să picure, Mircea nu părea tulburat de acest lucru, era tot numai un zâmbet și ținea protector umbrela deasupra coșulețului în care se afla copilul, pentru a-l feri de picurii calzi de vară.

Prezentatorul de la postul public de televiziune era vădit schimbat, față de acum câteva zile, când a fost surprins extrem de agitat și îngândurat în apropiere de maternitatea unde era internată Raluca. Atunci au existat speculaţii conform cărora ar fi probleme cu bebelusul.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *