A fost inaugurat Fan Clubul FC Botoşani!

bar pentru fanii fc botosani (1)Vineri seară, în municipiul Botoşani, a fost inaugurat Fun Clubul FC Botoşani.
Acesta a fost dechis de omul de afaceri Gheorghe Iavorenciuc, în apropierea Stadionului Municipal şi a fost inaugurat de fostele glorii ale fotbalului botoşănean.  
Printre cei prezenţi s-au numărat Vasile Epure, Mircea Ciobanu, Luca, Sandu, Şofran, Ţibichi,

”Este o iniţiativă bine venită pentru oraşul nostru. Este foarte bine că domnul Iavorenciuc s-a gândit să unească foştii fotbalişti, antrenori şi spectatori. Este un lucru foarte bun, a declarat Vasile Epure, fostul  jucător al  CS Botoşani.

Este o iniţiativă minunată şi din punctul de vedere al marketingului. Fotbalul trebuie privit ca un spectacol şi acest spaţiu face parte din multele elemente care alcătuiesc spectacolul. Generaţia cu care ne întâlnim acum  a făcut acest lucru pentru comunitate. La un meci cu Iaşiul erau aproape 15.000 de botoşăneni adunaţi în jurul gazonului. Este un fenomen social fără de care nu se poate şi trebuie conceput ca un spectacol. Acum altele sunt motivaţiile, se joacă pe bani şi nu se mai joacă pentru că în tribună sunt familiile, şefii de serviciu sau prietenii. Se joacă pur şi simplu pentru rezultat dar trebuie conceput totul astfel încât să rezulte un spectacol agreabil”, a declarat  Traian Apetrei.

Fun Clubul FC Botoşani va fi inaugurat şi a doua oară când se vor întoarce jucătorii FC Botoşani din cantonament, pe 15 iulie.

 „Vom  emite legitimaţii pentru membrii fan clubului. Cu aceste legitimaţii vor avea mai multe drepturi, a declarat omul de afaceri Gheorghe Iavorenciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *