Festivalul Seri Melancolice, și anul acesta cu folkiști de marcă în recital

Magda Puskas și trupa sa, Ovidiu Mihăilescu, Emeric Imre (foto) și Vali Șerban sunt artiștii care vor cânta, anul acesta, în recital la Festivalul Seri Melancolice ajuns la ediția a IV-a.

Evenimentul va fi organizat spre finele lunii august sau la începutul lunii septembrie, în funcție de cum organizatorii-Asociația Județeană a Organizatorilor de Evenimente, Asociatia Arlechin – primesc finanțarea din partea Consiliului Județean Botoșani.

Evenimentul este sprijinit de Primăria Botoșani care a alocat deja 10.000 lei și Consiliul Județean Botoșani care urmează să aloce circa 30.000 lei pentru buna desfășuare a serilor de festival.

Emeric Imre și Ovidiu Mihăilescu vor face parte și din juriul festivalului alături de omul de radio Mihai Cosmin Popescu, președintele juriului și profesorul Ludvic Schibinschi.

„Data festivalului depinde de finanțarea pe care urmează s-o primim de la Consiliul Județean. Dacă primim banii pe data de 9 august îl facem în august, dacă nu, la începutul lunii septembrie”, a spus Relu Oneaga, unul dintre organizatorii festivalului.

Până acum a fost organizată o preselecție pentru concurenții din județul Botoșani, în etapa finala a festivalului fiind selectați la sectiunea individual: Laura Macoviciuc, Andrei Câşlariu, Marta Paladi, Ioana Ignat şi Marius Andrei Surdu, iar la secţiunea formaţii – grupurile de muzica folk: Prolog, Metafora, Clio, Avocal, Mid-Band şi Delirium.Din comisia de jurizare a preselectiilor pentru concurentii din Botosani au făcut parte profesoara Catalina Constantinovici, profesorul Laurentiu Palade, profesorul Paul Ciprian Mihai și profesorul Ludvic Schibinschi

Înscrierile pentru concurenții din țară se fac pe siteul evenimentului aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *