Viceprimarul Cosmin Andrei se simte sabotat de fosta conducere a urbei

cosmin andrei 002Nici fostul viceprimar al municipiului, Florin Ghiorghiță nu a scăpat de acuzațiile pe care i le-a adus Cosmin Andrei, actualul viceprimar al urbei. Acesta l-a criticat pentru faptul că activitatea de cosit este blocată din cauza contestațiilor depuse de către firma SC Marisa Jarden SRL. Andrei nu a pronunțat direct numele fostului viceprimar, dar a dat de înțeles că firma în cauză ar fi controlată tot de vechea gardă. Nu de puține ori social-democrații au lansat ipoteze că firma aparține fostului viceprimar.

„Chiar dacă ar câştiga această contestaţie nici măcar nu s-ar califica fiindcă ar intra firma de pe locul II. Această contestaţie ne-a împiedicat până astăzi să desfăşurăm în bune condiţii activitatea de cosit, a trebuit să intervenim cu oamenii noştri, contestaţie al cărei scop nu îl văd pentru că trece sezonul şi, dacă avem declarat un câştigător în instanţă în luna decembrie, nu ne ajută cu nimic. Deci, iar văd un act de sabotaj la adresa municipalităţii”, a spus Cosmin Andrei. Reamintim că viceprimarul l-a acuzat și pe fostul primar, Cătălin Flutur că ar lăsa intentionat firma care se ocupa cu blocarea și ridicarea mașinilor din oraș la Incubatorul de afaceri fără să semneze un contract de închiriere.

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc a declarat recent că a transferat spațiile verzi din municipiu către Urban Serv, ceea ce înseamnă că activitatea ar putea fi realizată de această societate pe viitor.

One thought on “Viceprimarul Cosmin Andrei se simte sabotat de fosta conducere a urbei

  1. Mai copile! Stanga peste dreapta inseamna recunoasterea inferioritatii, iar dreapta in buzunar e confirmarea ei. Ia legatura cu niste specialisti in comunicare non verbala ca esti varza. Inclusiv ochelarii de soare alesi, purtati in exces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *