Seara de Comedie Live cu Trupa IDIOT din Iasi la Uvertura Mall

Vineri, 5 iulie, incepand cu orele 19:30, Uvertura Mall va invita la o seara de teatru de improvizatie care deschide astfel o serie de evenimente artistice pentru iubitorii de teatru si nu numai. Reprezentatia va avea loc la etajul 4 iar intrarea va fi libera.

Invitatii speciali ai acestui eveniment sunt Trupa de Teatru “IDIOT”. Lansata in iunie 2011, ”IDIOT” este singura trupa din Moldova care a indraznit sa abordeze acest gen atat de riscant, dar care produce satisfactii pe masura. Regula principala a spectacolului este ca actorii sa intre in scena fara sa stie ce urmeaza sa se intample. Asta pentru ca publicul decide ce personaje apar. Ei raman inarmati cu mult curaj, buna dispozitie si tot umorul cu care au fost inzestrati. Nu au regizor in spate, text in cap sau decor, iar singura lor recuzita este bunul simt.

De la prima reprezentatie si pana acum, cei patru actori – Alexandru Petrila, Theodor Ivan, Codrin Danila si Ovidiu Ivan – au jucat sute de spectacole fara sa se repete, in cele mai diverse locatii: teatre, festivaluri stradale, emisiuni tv si diverse cluburi. Uvertura Mall are placerea sa ii aduca acum la Botosani, vineri 5 iulie, de la orele 19:30 la etajul 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *