Cruzime fără margini! I-au rupt mâinile şi picioarele după ce l-au luat la ocazie

Un bărbat de 33 de ani din comuna Avrămeni a trecut prin momente şocante după ce a fost bătut crunt de trei bărbaţi. Constantin Todireanu se afla pe drumul care leagă localitatea Ungureni de oraşul Săveni. Acesta făcea autostopul, iar când a văzut că opreşte o maşină s-a gândit că a dat norocul peste el. A avut parte, însă, de momente de coşmar. Şoferul autoturismului a mers pe o străduţă lăturalnică şi împreună cu alţi doi pasageri a început să îl lovească cu nişte răngi de fier pe bărbatul de 33 de ani, apoi l-au dat jos din maşină. Un şofer, care l-a văzut pe bărbat, a sunat la 112.

El a fost dus la spital, unde medicii i-au pus mâinile şi picioarele în ghips. Omul recunoaşte că era sub influenţa băuturilor alcoolice când a fost luat la ocazie.

Nu ştiu ce s-a întâmplat, ori m-au confundat ori poate a fost intenţionat, nu ştiu. Eu am făcut semn la o maşină, am făcut la a doua, am făcut la a treia să plec încolo spre Săveni, au venit băieţii ăştia cu un Golf 4 şi m-au luat. Au dat drumul la muzică la maxim şi acolo m-au luat într-un drum de ţară în dreapta , s-au dus în portbagaj şi au luat nişte răngi de fier şi m-au dat jos şi m-au bătut. Am încercat să mă ridic, dar nu puteam”, a declarat Constantin Todireanu.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz pentru a-i prinde pe agresori.

One thought on “Cruzime fără margini! I-au rupt mâinile şi picioarele după ce l-au luat la ocazie

  1. Probabil nimeni nu stie ca acest om care a fost batut este un om care a facut puscarie pentru omor deosebit de grav dupa ce a taiat gatul unui batran cu un harlet,este un om cu grave probleme de comportament,recalcitrant si care nu ar trebui sa traiasca liber printre noi.Probabil ca ceea ce s-a intamplat este doar inceputul unor blesteme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *