Țurcanu se laudă cu 10.000 de audiențe și posibilitatea unui nou mandat la șefia județului

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu s-a lăudat, vineri, cu 10.000 de audiențe ținute într-un an de zile. Mai mult, șeful județului a declarat că este convins, la ora actuală, că 70 la sută din  oameni l-ar vota din nou ca președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Țurcanu a făcut aceste declarații nemulțumit de faptul că mulți oameni care ajung la el nu sunt primiți la alte instituții ale statului în audiențe fiind nevoit să preia problemele pentru a le transmite mai departe prin consilierii săi.

El a dat exemplu în acest caz actualul prefect Costică Macaleți, dar și conducerea actuală a municipalității. „Legislația spune că cetățeanul poate veni în audiență la autoritățile publice locale, președinte și vicepreședinte Consiliul Județean, prefect, primar, viceprimari. Prefectul ține lunea audiențe și-i primește niște funcționari și apoi oamenii vin la mine că ei vor la cineva care să le vorbească. Nu e atributul meu dar pot să le preiau cererile și să le trimit la OCOT, Primărie”, a spus Țurcanu.

În adresele pe care le face către instituțiile care au abilitatea de a rezolva problemele ridicate de oameni, Țurcanu cere răspuns pe care  nu se lasă până nu-l primește. „Transmite adresa și cerem răspuns și revenim că aici e problema să ni se dea un răspund pentru omul acela. Lucrul acesta îl fac consilierii mei”, a mai adăugat șeful CJ Botoșani.

3 thoughts on “Țurcanu se laudă cu 10.000 de audiențe și posibilitatea unui nou mandat la șefia județului

  1. Un calcul simplu: La un an de la alegeri= cam 28 audiente / zi, inclusiv sambata si duminica. Este totusi un record, trebuie sa recunoastem.

  2. Sigur , sigur, mai prinzi tu o //// . 70%????? esti intr-o ureche! Pasarea malai viseaza si calicul praznic! Nu ai facut nimic pentru cetateni! Doar prostii! Pregatestete de puscarie! 70% sanse de puscarie!

  3. Ba nea Turcanu.
    Tu cind mai muncesti ma nene?
    Ai invatat de la NEA NICU CEAUSESCU doar cultul personalitatii,ca pe la scoala ai cam fost repetent.Ai imprastiat CALDARI galbene in care ai adunat spaga de la lucrarile alea de la ALBA NEAGRA,GHEORGHICIUC si altii.Daca nu erau cei de la PSD cu tot respectul pentru alegatorii din Botosani:profesori,medici,ingineri,studenti,muncitori nu ieseai in veci ce esti.Imi rup masina prin gropile de la drumurile judetene,si nu uita ca ai adus firma ta preferata de la SATU MARE.Pentru dumneavoastra nu se autosesizeaza DNA?Mai lasa birfa si treci la treaba.
    SUCCES DRAGULE! Profesorul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *