Șeful CJ Botoșani, Florin Țurcanu, îi acuză pe sindicaliștii din sănătate că fac jocul politicienilor din PSD

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu nu le poate da nicio asigurare lucrătorilor din sistemul sanitar că își vor primi tichetele de masă și nici sporurile pe care ei le cer și pentru care au anunțat chiar proteste. Țurcanu a mai spus chiar că acțiunile sindicaliștilor nu sunt decât niște jocuri făcute în favoarea unor anumiți oameni politici. Acesta și-a motivat spusele prin faptul că la momentul actual instituția pe care o conduce nu mai are bani și mai mult decît atît există riscul mare ca să ajungă la o rectificare negativă. „Noi nu putem aloca bani decât dacă bugetul ne permite și nu avem acum decât 2,5 miliarde de lei și s-ar putea să avem o rectificare negativă pentru că nu am realizat anumite venituri pe care ni le-am propus. Le-am spus domnilor de la sindicat să vină cu argumente de unde pot să iau acești bani, daca e, mergem la domnul Lupașcu (Costel Lupașcu, directorul Casei Judetene a Asigurarilor de sanatate  Botosani- n.n) să ne dea soluții, și nu povești. Sunt doar jocuri pe care le fac sindicatele in favoarea anumitor oameni politici”, a declarat Florin Țurcanu, președintele CJ Botoșani care a făcut chiar precizarea că actualul lider al Sindicatului Sanitas, Octavian Dumitru i-a declarat în față că el este social-democrat.

One thought on “Șeful CJ Botoșani, Florin Țurcanu, îi acuză pe sindicaliștii din sănătate că fac jocul politicienilor din PSD

  1. D-le Turcanu politica „SANATATII”nu este a PNL,PSD,sau alte partide,este o politica de stat.Nu ne intereseaza cum se chiama directorul ,doar modul de manegment.Cand treaba merge mai prost iar oamenii sunt nemultumiti(pacienti-salariati)nu puneti problema politic.Un exemplu la Spitalul de recuperare pentru a obtine bon la un medic(avand trimitere)am trebuit sa astept o saptamana??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *