Profesor acuzat că hărţuieşte elevele

Un profesor de 63 de ani, din Dorohoi, este acuzat de mai mulţi părinţi de hărţuire sexuală şi de faptul că a pretins de la elevi produse alimentare şi bani note de trecere.

Unul dintre părinţi a reclamat la conducerea liceului şi la poliţie că, după ce a refuzat să-i aducă profesorului de contabilitate lapte, carne şi brânză, acesta a început să-i terorizeze fiica la telefon solicitându-i „vizite particulare” la el în apartament. Viorel Hangan a spus că a aflat totul la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când s-a întors acasă şi şi-a găsit fiica speriată. Aceasta i-a povestit plângând că, tot anul, Valerică Ailenei nu i-a pus nicio notă în catalog, iar acum îi cere alimente şi favoruri sexuale pentru a o promova. Fata a menţionat că şi alte colege sunt în aceeaşi situaţie.

Poliţiştii dorohoieni s-au ferit să ofere detalii, însă au recunoscut că pe numele profesorului există mai multe reclamaţii.

Valerică Ailenei a respins toate acuzaţiile.

Este neadevarat, Copilul este foarte slab la invatatura. A incercat de mai multe ori inainte de a se finaliza anul scolar sa ia legatura cu mine promitandu-mi diverse foloase si am refuzat-o”, a declarat Valerica Ailenei.

Sursa: Monitorul de Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *