Un tânăr cu handicap a creat o platformă online pentru mai multă asistență medicală

Dorohoianul Marius Giradă, cunoscut pentru handicapul său fizic grav, cere ca spitalele din România să fie încadrate cu un kinetoterapeut şi un maseor.

După părerea lui, iniţiativa ar fi extrem de benefică, mărind atracţia şi serviciile oferite de unităţile medicale, şi, totodată, ar veni în sprijinul celor cu nevoi speciale sau probleme de sănătate, de acest profil.

În acest sens, tînărul care nu-și poate folosi mâinile, motiv pentru care scrie la calculator cu nasul, a creat o petiție online unde îi cheamă pe cei care vor să-l susțină în demersul, lui s-o semneze.

“Visurile copilăriei sunt multe şi îndrăzneţe căci mintea noastră zboară spre idealuri mari. Aşa visam să fac un centru de recuperare în Dorohoi, dar a rămas doar o aspiraţie frumoasă. Un nou ideal, mă animă: să fie un kinetoterapeut şi un maseor în fiecare spital local. Vă rog să fiţi alături de mine prin semnarea şi promovarea acestei petiţii, deoarece mulţi români pot beneficia, dacă aceasta va avea succes”, spune Marius citat de dorohoinews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *