Casa Ventura ar putea fi transformată în centru de promovare turistică

Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu
Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a anunțat că dorește să transforme Casa Ventura, recent reabilitată, într-un centru turistic.

Pentru aceasta se va întocmi un proiect în valoare de 1,5 milioane de euro care va fi depus pe Programul Regional. Centrul va avea ca scop promovarea turismului și va trebui să funcționeze cel puțin cinci ani fiind înființat printr-un proiect cu fonduri europene.

Va fi un centru care se va ocupa de promovarea turismului pe fonduri europene, se va înfiinţa cu bani europeni şi va trebui să funcţioneze cel puţin cinci ani. Acum facem un spot de promovare a judeţului care va fi legat de acest centru. Încerc după aia să trimit la toate agenţiile de turism din toată Europa care se ocupă de turism, un ghid despre judeţul Botoşani, să le explic oportunităţile pe care le avem la Botoşani”, a spus Țurcanu.

One thought on “Casa Ventura ar putea fi transformată în centru de promovare turistică

  1. SAtimate domnule Turcanu,
    Sunt uluita de ideile nastrusnice care iti vin nu stiu de unde. Pai, aceasta cladire a fost reabilitata tot cu bani europeni pentru alte scopuri. Deja exista
    doua institutii acolo, cam inghesuite, dar exista si trebuie ca acestea sa-si dezvolte activitatea. Acum ne spui ca la Casa Ventura vrei sa infiintezi un centru turistic? Cu 1,5 milioane euro poti sa construiesti un centru nou, dotat cu tot ceea ce este necesar. Chiar nu-ti dai seama de situatie? Doamne ferește de asemenea idei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *