Oficialii FRF, în inspecţie la stadion. Vezi ce probleme au găsit!FOTO

Oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal, dar şi ai Ligii Profesioniste de Fotbal au mers, joi, în inspecţie la Stadionul Municipal.
Aceştia au vizitat vestiarele, zonele de acces în stadion, turnicheţii, sistemul de supraveghere video, dar şi cel de sonorizare.
Printre cei prezenţi s-au numărat şi oficialii FC Botoşani, dar şi reprezentanţii Primăriei Botoşani.
Reprezentanţii FRF au fost nemulţumiţi de locul în care ar trebui să stea galeria oaspeţilor, la peluza dinspre Bulevardul Mihai Eminescu, deoarece este prea strâmt culoarul de evacuare. De asemenea, gardul nu ar rezista dacă suporterii ar trage de el.

Oficilii FC Botoşani au ca termen limită pentru terminarea lucrărilor data de 15 iulie.

Sunt optimist că la cinci zile de la începerea campionatului lucrările vor fi gata în totalitate, dacă nu în cea mai mare parte finalizate”, a declarat oficialul FRF, Olimpiodor Antonescu.

3 thoughts on “Oficialii FRF, în inspecţie la stadion. Vezi ce probleme au găsit!FOTO

  1. TOATE SAU DESCHIS …. DAR JUCATORII UNDE VOR JUCA ? LIGA 1 NU O JOACA …. SAU O POMANA ? – ACOLO CE TRREBUIE FACUT TREBUIE FACUT NU ASA ….. SUNT REGLULI ,IAR AICI NU CHIAR FACEM NOI CE VREM …. CARPIM SI LICHIM ( LIPIM… ) STADIONUL TREBUIE REFACUT COMPLET APROAPE DUPA CUM VOR SEFI MARI DE NU …..OARE BALBELE DE LA FEDEREATIE NU S SI DIN CAUZA NOASTRA DEOARECE NU AVEM UNDE JUCA ? –DE AIA IS SI NERVOSI ….. ? –NOROC …. CA NU SE MAI POATE VINDE LOC 1 DE NU …. TOTUSI OARE CE VOM FACE , UNDE VOM JUCA ? – VA FI CEA MAI SARACA ECHIPA DIN ULTIMII 100 DE ANI IN LIGA 1 SAU ? –-NU JUCATORII SI DEVINA TOT AIA MARI SI …. :(((((::((: 🙁 OARE NU I ASA ? ====

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *