Țurcanu îi propune lui Portariuc să-l ia pe Cobâlă consilier de imagine

Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu
Presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu a declarat referitor la intenția primarului Ovidiu Portariuc de a-i oferi titlul de cetățean de onoare lui Ioan Cobâlă și chiar să-l implice în viața culturală a Botoșaniului, că sunt chestiuni care nu-l privesc și că în ceea ce -l privește, consideră că și-a îndeplinit misiunea corect.

„Nu am avut nimic cu nimeni, a fost o chestiune contractuala. Dumnealui a împlinit vârsta de pensionar, dar dacă domnul primar vrea să-l ia la Primărie, poate sa-l facă și director, să-l ia și omul lui de imagine”, a declarat Florin Țurcanu care a mai adăugat că în schimbul înlocuirii din funcție, având în vedere personalitatea sa marcantă pentru Botoșani, i-a oferit în continuare un post de consilier în cadrul Orchestrei Populare Rapsozii Botoșaniului și că nu poate fi vorba de daune de imagine aduse acestuia.

3 thoughts on “Țurcanu îi propune lui Portariuc să-l ia pe Cobâlă consilier de imagine

  1. E bun ce spun amandoi numai sa-l gaseasca treaz pe Cobala ca el rareori nu e beat crita si ce consilier sa fie ca nici nu poate articula doua vorbe de betiv ce este.Hai lasati-o balta amandoi si nu va mai razboiti pe soriciul lui Cobala ca nu merita!

  2. oamenii de incultura sa-si vada de afacerile cu cadavre,Ioan Cobala este urmatoarea personalitate muzicala a Botosaniului dupa George Enescu si punctttt.

  3. Acest cioban gafeaza ori de cate ori zbiara! Asa-i cand intra in politica, sau oriunde, analfabetii! Poate ca si D-l Cobala ar trebui sa tina seama de comentariile unora, dar a facut atatea lucruri bune…… SA LASAM CIOBANII SA NE (CON)DUCA UNDE VOR!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *