S-au pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon fotbalistic

Începând cu data de 01.07.2013 FC Botoșani a pus în vânzare abonamente pentru sezonul 2013-2014. Prețurile unui abonament variză între 240 lei și 600 lei, în funcție de zona aleasă. Pensionarii, elevii si studenții pot achiziționa abonamente cu o reducere de 20% la peluze in baza carnetului de elev sau a cuponului de pensii. Pentru peluze, pretul unui abonament este de 300 lei iar pentru Tribune de 400 lei. Pentru Tribuna I, sectorul B (acoperit), prețul abonamentului este de 600 lei.

„Suporterii echipei fanion pot sprijini FC Botoșani prin achiziționarea unui abonament în unul dintre sectoarele stadionului. Oamenii trebuie să înțeleagă că prin acest abonament orice suporter sprijină clubul, nu își cumpără doar un loc la meci. Până acum se cheltuia peste 150 lei pentru a vedea Steaua, Dinamo, sau CFR pe un stadion apropiat județului nostru. Acum, cu mai puțini bani, pot vedea toate echipele din campionatul național  pe Stadionul Municipal și în același timp poate susține echipa favorită„, a declarat Dumitru Brânză, managerul FC Botoșani.

Abonamentele se pot achiziționa vis-a-vis de Stadionul Municipal de la FAN CLUB CAFFE FC Botoșani, zilnic între orele 9.00 și 20.00.

4 thoughts on “S-au pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon fotbalistic

  1. dl branza e o mare branza daca gandeste asa…..un manager de club ar vinde mai ieftin si ar sti ca ar vinde cam 80 % din locuri pe abonamente, asta ar insemna bani la bugetul clubului, bani pe care se pot baza….asa asteptati voi poate vor fi spectatori cu navodaroiul sau cu viitorul….sau cu ceahlaul, etc…etc

  2. Domnu Branza da ce vrajeala ai mata in cap. Suporterii sa sprijine clubul, da ce bre suntem actionari, sponsori. La ce fotbal vedem e mult si 5 lei. Mi se pare absurd ca un suporter FC sa vina sa vada Barca si Real, el vine sa vada FC-ul in primul rand.
    Se dau si in rate abonamentele?

  3. Nu cred ca se vor vinde 1000 de abonamente. La Petrolul, cu peluza acoperita costa mult mai ieftin sau la CFR preturile sunt la jumatate.De exemplu preturile de la tribuna l acoperita sunt aceleasi de la alte echipe la loje.Asa e cand scapa romanul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *