Aviz favorabil pentru concesionarea Grădinii de vară

Municipalitatea botoșăneană a primit de la Instituția prefectului Botoșani aviz favorabil pentru hotărârea de consiliul local privind concesionarea grădinii de vară. Aceasta înseamnă că actuala grădină de vară de la Teatrul Mihai Eminescu va putea fi concesionată pe o perioadă de 1o ani de la semnarea contractului, cu posibilitatea de prelungire cu inca cinci ani,  redevenţa de pornire la licitaţie fiind de 14,5 Euro  mp pe an.

La data aprobării în Consiliul Local, s-a susținut ca punctajul la licitație 50 la sută valoare redevenței, 50 la sută valoarea investiției, cu mențiunea cel care ca prelua spațiul acolo va trebui să păstreze destinația culturală și de alimentație publică.

Potrivit reprezentantilor Primariei, la Gradina de vara se va putea amenaja un spatiu de alimentatie publica, cu terasa. In vecinatatea spatiului, va fi o scena unde actorii teatrului vor sustine spectacole in aer liber ori de cate ori vor dori. Licitatia va fi demarata dupa inceperea lucrarilor de modernizare a cladirii teatrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *