Aproximativ o mie de copii s-au înscris la cursurile „Biblio-vacanța”

Aproximativ 1000 de botoșăneni, în majoritate copii, s-au înscris la cursurile estivale ale Bibliotecii Județene Mihai Eminescu, ce au fost cuprinse în programul Biblio-vacanța, derulat pentru al III-lea an consecutiv. Cei mai mulți copii s-au înscris pentru cursurile de limbi străine, în special engleză și germană, adică un număr de aproximativ 200 de copii pentru limba engleză și circa 150 dintre ei pentru limba germană.

Înscrierile se vor face însă în continuare pe tot parcursul verii, în perioada derulării programului, respectiv iulie-septembrie, la coordonatorii de curs.

Un alt curs care a stîrnit interesul celor mici este cel de dansuri caraibiene unde s-au înregistrat nu mai puțin de 74 de înscrieri. De asemenea cursul de jurnalism pentru copii Micii reporteri, dar și cel de limbă japoneză, desen și limbă greacă au un număr însemnat de copii înscriși, cifrele variind între 30 și 50 de înscrieri pe curs.

Pe ultima sută de metri, Biblioteca Județeană Mihai Eminescu a mai inițiat două cursuri la cererea a doi studenți, asta pe lângă cele deja existente. Este  vorba despre un curs de limba rusă și unul de arhitectură la care de asemenea sunt așteptați atât copii cât și adulți care doresc să-și îmbunătățească astfel cunoștințele generale, dar și să-și petreacă timpul liber în mod plăcut.

Despre cursurile și coordonatorii acestora mai multe detalii se pot afla chiar de pe siteul bibliotecii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *