De la televizor, la munca de jos! Vezi ce vedetă din Botoşani a ajuns să vândă la un nonstop!

Una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, care a fost cunoscută mai ales în urma emisiunii pe care a realizat-o timp de câţiva ani la Etno Tv, botoşăneanca Roxana Vasniuc  a lasat camerele de filmat si a trecut la munca de jos. Si nu e doar o figura de stil: fosta prezentatoare TV si-a gasit de lucru la… parterul unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei.

Iubitul – pe care pana acum l-a tinut ascuns – are acolo un magazin non-stop. Amandoi trudesc, cot la cot, sa tina… „afacerea” pe picioare.

In magazinul cu de toate, Roxana se simte in largul ei. Isi lipeste pe fata cel mai frumos zambet si serveste clientii. In pauze, cara marfa.

Chit ca e imbracata mai degraba ca pentru o defilare pe covorul rosu, decat pentru munca la butic.

In spatele tejghelei, printre doua comenzi, Roxana si iubitul – patron isi arunca priviri languroase. Cand prind un moment de intimitate, se mai si saruta.

“El este iubitul meu”, isi prezinta Roxana cucerirea.

“Suntem de cateva luni impreuna si suntem fericiti deocamdata. Muncim, alergam sa ne facem si noi un rost. Ne descurcam cum putem. Mai am si spectacole, ma mai ocup si de cariera mea si in timpul liber, este normal sa fiu alaturi de el si sa-l sprijin in ceea ce face”, marturiseste Roxana. Roxana e indragostita lulea si pare ca s-a facut fata de casa.

“Ne stiam de mai multi ani si destinul ne-a readus din nou impreuna. El a facut primul pas”, explica ea.
“M-a cucerit destul de greu, dar odata cucerita, cu siguranta vom ramane impreuna pana la adanci batraneti, adica eu asa vad relatia noastra. Ne gandim la casatorie, ne dorim un copil. Important este sa fie sanatos si sa fie conceput asa din dragoste. Oricum, o sa fie un copil asteptat”, sustine Roxana.

Sursa: Cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *