Noi termene pentru depunerea proiectelor de management la institutiile de cultura din subordinea CJ

memorialul ipotestiConsiliul Judetean a modificat data de desfasurarea a concursurilor pentru ocuparea posturilor de director la Memorialul Ipotesti, Orchestra “Rapsozii Botosanilor” si Centrul de Promovare a Culturii. Astfel, candidatii pot depune proiectele de management in perioada 1-22 iulie, desi initial a fost pana spre sfarsitul lunii iunie.

Intre 23 si 30 iulie are loc analiza proiectelor de management, iar pe 31 iulie sustiunerea interviului. Notele candidatilor vor fi cunoscute pe 1 august. Concursul consta in doua etape: analiza proiectelor de management elaborate pe trei ani si sustinerea proiectului in cadrul unui interviu.

Posturile au fost scoase la concurs dupa ce la carma Orchestrei Rapsozii Botosanilor, respectiv Centrul de Promovare a Culturii au fost numiti functionari din Consiliul Judetean pe baza de interimat. De asemenea, la Memorialul Ipotesti, postul a fost scos la concurs intrucat managerul Miluta Jijie a obtinut nota 9 la evaluarea anuala, iar conditia pentru a-si pastra postul era sa fie obtinut peste 9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *