Fostul prefect vrea ca orice persoană fizică să poată fi declarată fie în insolvenţă, fie în faliment

Cristian Roman - Forta Civica BotosaniLiderul Partidului Forţa Civică Botoşani, deputatul Cristian Roman,vrea ca şi persoanele fizice să poată fi declarate, în baza unei legi, insolvabile sau în faliment. El a semnat, alături de alţi parlamentari, un proiect de lege privind modificarea Legii insolvenţei, astfel încât orice persoană să poată fi în această situaţie, „pentru a avea, în mod special, o protecţie în faţa băncilor.

Sunt atâtea familii care îşi pierd casele, care sunt executate silit datorită creditelor pe care nu le mai pot plăti şi Botoşaniul este un judeţ fruntaş în acest sens. Sigur, există o împotrivire uriaşă din partea băncilor„, a declarat deputatul Forţei Civice.

O altă iniţiativă este legată de finanţarea de către stat a programului after school, care ar veni în sprijinul copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate.

Era o soluţie de a-i ţine ocupaţi şi în perioada de după ore„, a spus Roman.

Fostul prefect de Botoşani mai susţine modificarea Legii proprietăţii, dar şi a Legii finanţelor publice locale, în sensul că banii rezultaţi din exploatarea resurselor naturale să fie împărţiţi între bugetele locale şi bugetul de stat, fără a merge, aşa cum se întâmplkă acum, doar la bugetul de stat.

în prima sesiune parlamentară, patru interpelări, patru declaraţii politice şi a avut, alături de alţi colegi de partid, zece iniţiative legislative.

One thought on “Fostul prefect vrea ca orice persoană fizică să poată fi declarată fie în insolvenţă, fie în faliment

  1. Este imperios necesar aceasta lege , sa vedem daca treceti de banci , care se opun total la aceasta initiativa legislativa .
    Mult succes va dorim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *