Roxana Vaşniuc povesteşte cum a incendiat apartamentul părinţilor săi din Botoşani

Roxana Vasniuc a fost la un pas sa-si lase parintii fara agoniseala de o viata. Fosta prezentatoare de la Etno le-a incendiat bucataria din cauza unui flirt telefonic.
Se stie ca o convorbire lunga la telefon te poate arde la buzunar. Dar de aici pana la a starni un adevarat incendiu pare o cale si mai lunga. Insa atunci cand esti indragostit, lucrurile pot scapa de sub control. Asa i s-a intamplat si Roxanei Vasniuc.
Fosta prezentatoare de la Etno a reusit „performanta” sa incendieze apartamentul parintilor ei din Botosani, din cauza unui apel telefonic. Sexy moldoveanca a povestit rusinata, pentru Cancan.ro, cum a fost la un pas sa ramana pe drumuri alaturi de intreaga familie, din cauza unui moment de neatentie.

Eu am copilarit in Botosani. Acolo, aveam un admirator care ma suna mereu pe telefonul fix si ma tinea de vorba ore in sir, in speranta ca voi ceda. Inainte sa ma sune, pregateam oua ochiuri in bucatarie. Cand a sunat telefonul, am mers sa raspund si in urma mea a luat foc bucataria. Parintii mei erau plecati la munca. Noroc ca am simtit ca iesea fum si am chemat toti vecinii. Focul n-a apucat sa cuprinda toata casa, dar bucataria a fost distrusa. Asta sunt eu, fac nebunii in fiecare zi” a declarat Roxana Vasniuc pentru Cancan.ro.
Sursa: Cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *