ÎPS a binecuvântat deţinuţii

IPS Teofan binecuvantand detinutiiMitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Înalt Prea Sfinţitul Teofan, a împărţit, sâmbătă seară, la finalul slujbei de resfinţire a Capelei “Duminica tuturor sfinţilor” din penitenciar şi a Vecerniei Mari, litie (pâinea cea de seară) deţinuţilor.

Înaltul prelat i-a binecuvântat pe cei aflaţi în spatele gratiilor şi le-a înmânat personal atât câte o iconiţă, cât şi pâinea sfinţităi.

La slujba din curtea Penitenciarului au participat şi circa 200 de credincioşi din Botoşani, care au profitat de Ziua Porţilor deschise de la Penitenciar. Printre cei prezenţi, şi prefectul Costică Macaleţi.

Cu prilejul resfinţirii capeilei, în unitatea de detenţie a fost adusă şi racla cu Moaştele Sfinţilor din Altarul Catedralei Mitropolitane din Iaşi.

One thought on “ÎPS a binecuvântat deţinuţii

  1. Puturoşii ăştia de puşcăriaşi,pentru care se cheltuiesc o grămadă de bani inutil,în detrimentul multor lucruri bune,imperioase pentru societate şi comunitate,ar trebui obligaţi la muncă;s-ar rezolva problema forţei de muncă pentru drumuri,autostrăzi,şanţuri şi toate alea….aşa cum făcea Ceauşescu!Ar face şi sport ar avea şi aer curat delicvenţii….adică o îmbinare de util cu plăcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *