Cinci adolescenţi au spart sticlele dintr-un bar, nemulţumiţi că nu li se mai dă de băut

Cinci adolescenţi, cu vârste de până la 18 ani, au spart, sâmbătă dimineaţă, sticlele dintr-un bar din municipiul Botoşani, nemulţumiţi că nu li se mai dă de băut. Cei cinci au băut peste limită la barul „Doi cocoşi” de pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, iar, la ora 5.45, pe fondul refuzului bărmăniţei de a-i mai servi cu alcool, au devenit scandalagii.

„Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării, unde au găsit cinci tineri din comuna Corni, care făceau scandal şi au spart câteva sticle, stârnind indignarea celorlalţi consumatori din bar”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Cei cinci tineri au fost conduşi la sediul Jandarmeriei pentru identificare şi aplicarea sancţiunilor contravenţionale pentru faptele săvârşite. Jandarmii le-au aplicat scandalagiilor amenzi în valoare totală de 9.500 de lei pentru provocare de scandal, tulburarea ordinii şi liniştii publice, refuzul de a părăsi barul la cererea îndreptăţită a personalului de serviciu şi adresarea de injurii şi ameninţări .

Unul dintre tineri a fost sancţionat şi pentru solicitarea nejustificată a intervenţiei organelor de menţinere a ordinii şi liniştii publice, deoarece, după ce a fost condus la sediul jandarmeriei, a sunat la 112, pe motiv că a fost condus şi este reţinut fără motiv de jandarmi.

One thought on “Cinci adolescenţi au spart sticlele dintr-un bar, nemulţumiţi că nu li se mai dă de băut

  1. o adunatura de nespalati…..care sunt disperati ca nu mai merge cum mergea …si nu mi au lovele::PRUNA;CLOPOTARU;PI5DULICI ;)) DURAI , BERRETA, TELU,BITA,COROI,MANZU,PASNICIUC;GAGIU,LALEAUA;MANDEI;IANCU;TANTAR;FLIUSCA;CIOMPEA…;));GHITOMANU;CIULAI;MIEZU NOPTII;SFANTA;RASCHILATU……………..etc …… si clasicii DAN BURSUC-CHIRIAC-BOCANETE….. ps.durai…tu nu esti printre clasici…:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *