Update! Turație de motoare în poligonul ACR

Un număr de 15 echipaje a luat startul din Piața Revoluției, la Raliul Botoșaniului, competiție organizată de Auto Green Club în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoşani, Consiliul Local Botoşani, Consiliul Judeţean Botoşani.

Aceasta este cea de-a XI-a și reprezintă o etapă în Campionatului Judeţean, înscrisă în Calendarului Sportiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Competitorii înscriși în cursă ajung în poligonul ACR unde trec prin mai multevprobe, urmând ca premierea să se facă în jurul orei 14.30 la locul de pornire, Piața Revoluției.

Numărul participanților care au luat startul celei de-a XI-a ediții a Raliului Botoșani este mult mai mic în comparație cu anii anteriori iar organizatorii pun asta și pe seama sumelor mici alocate evenimentului. „Pe plan local au fost două mașini față de 7 câte au fost acum câțiva ani. Sportul acesta are din ce în ce mai puțini adepți în ciuda eforturilor mele de a-l resuscita. Dar poate dacă puneam un premiu de 1000 euro, alta era situația”, a spus Augustin Damian, președintele Clubului Autogreen Botoșani. În total, în competiție s-au înscris 15 mașini, însă una a abandonat cursa din cauza unor defecțiuni tehnice. Din țară sunt participanți din Iași, Harghita, Tg Mureș. Manifestarea s-a bucurat de un buget de circa 120 milioane  lei vechi. În jurul orei 15.o0, va avea loc în Piața Revoluției premierea competitorilor.

One thought on “Update! Turație de motoare în poligonul ACR

  1. Nu pot decat sa ma bucur ca sunt din ce in ce mai putine echipa. Poate dispare de tot si nu isi mai tureaza motoarele printre blocuri la orele amiezii. Este a cincea oara cand un nesimtit cu o masina de raliu trece si isi ambaleaza motorul (si cu toba taiata ca sa se auda mai bine). Mai sunt oameni pentru care linistea conteaza. Daca tot faceti o asemenea competitie cu niste nesimtiti, ducetio fratilor in mijlocul campului poate acolo nu o se mai dea mari si tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *