Noi atacuri în USL. Catalina Lupaşcu: Nu aş vrea să spun că domnul primar minte, aş spune doar că spune multe neadevăruri

pnl catalina lupascu iliuta 002
Catalina Lupascu

Atacurile verbale în interiorul Alianţei USL au continuat şi vineri. Cătălina Lupaşcu, preşedinta organizaţiei municipale a femeilor din PNL, îl contrazice pe primarul Ovidiu Portariuc, care în urmă cu câteva zile a declarat că nu a ştiut de proiectul privind repartizarea unui spaţiu PNL decât cu o zi-două înainte de şedinţa de CL. Consilierul local a afirmat că solicitarea PNL era depusă la municipalitate încă de la sfârşitul lunii aprilie şi că astfel primarul Portariuc „spune multe neadevăruri”.

Am văzut o declaraţie a domnului primar, că a considerat că proiectul care viza acordarea unui spaţiu PNL a fost adus în plenul CL pe uşa din dos. Nu aş vrea să spun că domnul primar minte, aş spune doar că spune multe neadevăruri. Dacă ne-am fi dorit  ca acest proiect de hotărâre să ajungă pe uşa din dos, cu siguranţă ar fi fost iniţiat de un consilier local al PNL. Şi atunci nu ar mai fi existat posibilitatea de retragere. Gestul domnului primar nu l-am înţeles şi nici nu încerc să îl înţeleg, ci îl rog să transmită opiniei publice lucrurile aşa cum stau ele, adică adevărul, şi nu ducându-le în zona politică„, a spus Cătălina Lupaşcu.

Ea a mai spus că „cineva plânge cam mult”, făcând referire indirect la primarul Ovidiu Portariuc.

La rândul său, preşedintele organizaţiei municipale a PNL, Viorel Iliuţă, a declarat că consilierii locali ai PNL au votat în favoarea tuturor proiectelor importante pentru cetăţeni.


3 thoughts on “Noi atacuri în USL. Catalina Lupaşcu: Nu aş vrea să spun că domnul primar minte, aş spune doar că spune multe neadevăruri

  1. Doamne Dumnezeule!Slabi sunt reprezentantii PNL in Botoșani…Unde sunt adevaratii liberali?Liberalismul românesc înregistrează cea mai „neagră ” perioada din istoria sa .La vot vom merge când PNL va fi reprezentat cu demnitate si nu in funcție de interes.

  2. Lasa, madam, ca si tu ai spus si spui multe neadevaruri… ca sa nu spunem minciuni… Apropos, cum mai stai cu lupta impotriva cacalorului? Taci cu talent, din cate vad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *