Primarul Portariuc a inspectat din nou lucrările de la Stadionul Municipal

ovidiu portariuc la stadionlucrari stadionPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Pportariuc, însoţit de viceprimarul Cosmin Andrei, a efectuat vinerii, 28 iunie, o nouă vizită de lucru la Stadionul Municipal, pentru a verifica stadiul lucrărilor de modernizare.

Tot vineri au început lucrările de amenajare a parcării de la stadion, care se întind pe o suprafaţă de aproximativ 3300 mp. Se vor efectua lucrări de decopertare a stratului vegetal, de compactare şi punere pietriş cu sort. Cu acest prilej, vor fi create în jur de 200 de locuri de parcare, lucrările urmând a fi finalizate miercuri, 3 iulie 2013.

 

„Aşa cum spuneam, lucrările pentru crearea locurilor de parcare trebuie urgentate, pentru a fi în grafic. Astăzi s-a dat startul acestor lucrări, iar săptămâna viitoare urmează a fi finalizată parcarea stadionului. Zilnic efectuăm vizite de lucru la Stadionul Municipal, iar lucrurile se mişcă într-un ritm alert, încadrându-ne în acest fel în termenul limită de finalizare a lucrărilor ”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Sursa. comunicat presa

One thought on “Primarul Portariuc a inspectat din nou lucrările de la Stadionul Municipal

  1. Daca tot amenajati parcarea stadionului,poate ve-ti observa sala(candva pentru practicarea luptelor greco-romane)apartinand C.S.Botosani.Daca tot schimbati directorul poate ii trasati obiectiv reabilitarea acestui obiectiv.In caz contrar ve-ti avea sansa ca in timpul unui meci de prima liga oficialitatile BOTOSANENE sa fie implicate intr-o catastrofa mai mare decat cea din Montenegru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *