Cristian Roman: Prefectul a devenit un executant umil a dispozitiilor politice venite de la sediul de partid sau mai grav de la Consiliul Judetean

Cristian Roman
Cristian Roman

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc, vineri, la sediul Partidului Forta Civica, fostul prefect Cristian Roman a criticat dur modul in care intelege sa isi faca treaba actualul prefect al judetului Costica Macaleti. Cristian Roman a facut referire la lipsa controalelor prefectului la actele primariilor din judet.

Cred ca ceea ce se intampla este o lipsa de curaj a actualului prefect al judetului in fata incidentelor politice din judet. A devenit poate un executant umil a dispozitiilor politice venite de la sediul de partid sau mai grav de la Consiliul Judetean. Nu am vazut nicio actiune de control mai ampla. Eu am facut nenumarate si mereu veneam in fata dumneavoastra cu rezultatele anchetelor pe care le-am facut. Eu, ce-am observat, este ca prefectul judetului se tine doar de manifestatii, de festivitati si de taieri de panglici, pe principiul ca daca nu faci nimic sigur nu ai o bataie de cap. Eu cred ca sunt foarte multe primarii care nici macar nu comunica actele inregistrate in Consiliul Local. A scazut foarte tare prestigiul acestei institutii si prin atitudinea celui care m-a inlocuit in functie”, a spus Roman.

2 thoughts on “Cristian Roman: Prefectul a devenit un executant umil a dispozitiilor politice venite de la sediul de partid sau mai grav de la Consiliul Judetean

  1. A uitat cand cerea spaga , era filmat si culmea ca nu patea nimic 🙂
    Sau cand a fortat Parchetul sa indentifice un IP desi nu avea nici o baza legala ….. Se cheama oare trafic de influenta ?

  2. Romane ai ajuns de plans cand prin subordonatii tai „TITRATI” in ziaristica si marcheting ai vrut sa condamni un pensionar care nu a vrut sa se implice in politica F.C.-ului.Se cunoaste ca nu poti sa te ridici la un nivel superior chiar si „MICULUI PARIS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *