Consilierii locali ai PNL vor tine audiente cu cetatenii la Primaria Botosani

Consilierii locali  ai PNL vor tine audiente la Primarie, timp de trei zile pe saptamana, a anuntat, vineri, consilierul local Catalina Lupascu, care estre si presedintele organizatiei municipale de femei al PNL.  Audientele cu cetatenii vor avea loc cu data de 1 iulie, in zilele de marti, miercuri si joi, incepand cu ora 16,30 pana la ora 18,00.

Ne propunem, de asemenea, ca pe parcursul vacantei de vara sa derulam o campanie de comunicare cu cetatenii, vom organiza o intalnire cu cetatenii. Pentru a avea un spatiu necesar, vom apela la institutiile de invatamant prin solicitari scrise, pentru a ni se acorda pe durata unei zile, pe durata unui interval orar bine stabilit, posibilitatea de a ne intalni cu cetatenii. Aceste lucruri nu s-au intamplat nici in perioada anterioara si nici in decursul anului care s-a scurs de cand suntem la conducerea municipiului Botosani si au dus la deficiente si dificultati in ceea ce inseamna comunicarea cu cetatenii. Acest program il initiem noi, consilierii PNL, dar nu inseamna ca ceilalti consilieri din celelalte formatiuni politice care doresc sa ni se alature nu vor face parte din echipa noastra„, a spus Catalina Lupascu.

One thought on “Consilierii locali ai PNL vor tine audiente cu cetatenii la Primaria Botosani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dacă aveaţi curiozitatea să citiţi legea 215,mai ales că nu sunteţi la primul mandat de consilier local,judeţean,aţi fi ,,descoperit”că aleşii sunt OBLIGAŢI să se întâlnească cu alegătorii şi să acorde audienţe!Deci reţineţi:OBLIGAŢIE,nu VOLUNTARISM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *