Cristian Roman: Primarul este expresia dezamăgirii în politică

Cristian Roman - Forta Civica Botosani Fostul prefect de Botoşani, Cristian Roman, care este acum preşedinte la Partidul Forţa Civică, dar şi deputat, l-a atacat, vineri, foarte dur, pe primarul Ovidiu Portariuc, despre care a spus că este expresia dezamăgirii în politică. Roman susţine că Portariuc trăieşte doar din realizările predecesorului

Actualul primar este pur şi simplu expresia dezamăgirii în politică faţă de electorat, un m care se laudă cu nimic şi care ajunge să-şi creadă propriile minciuni. Toate proiectele criticate anul trecut de Ovidiu Portariuc şi le-asumă acum şi se laudă cu ele. Se pliază pe proiectele, pe programele şi pe realizările fostului primar Cătălin Flutur şi ciuguleşte, în felul acesta, din meritele acestuia. Cred că, până la urmă, pe modelul mai marelui său de la partid, este tot un fel de plagiat, pentru că îşi asumă ideile şi munca intelectuală ale acestuia”, a spus Roman.

El s-a referit la proiectele de investiţii parcul Cornişa, reabilitarea Modern Calor, parcarea subterană şi mall-ul, despre care a spus că în primă etapă Portariuc le-a criticat, iar acum spune că sunt meritele sale.

Singura lui realizare este că a întârziat Parcul Cornişa, care poate ar fi trebuit să fie gata de mai mult de un an de zile. Investiţia de la CET, de la Modern Calor, culmea, acum zice că şi-o asumă şi că e o realizare a lui şi din ce ştiu eu era pregătită, era dată la cheie de fostul primar”, a spus Roman.

One thought on “Cristian Roman: Primarul este expresia dezamăgirii în politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *