Vicepresedintele PSD, Mihaela Hunca: Fac apel la liberali sa nu se joace cu acest proiect politic numit USL

mihaela hunca si vazdoagaProblema neintelegerilor din Consiliul Local dintre PSD si PNL, abordata din nou de social-democrati. Vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, Mihaela Hunca, care este si consilier local, a facut apel la liberali sa nu se “joace cu proiectul politic numit USL”. Ea a declarat, vineri, ca exista inca carente de comunicare la nivel de USL, afirmand totodata ca “mai trebuie insistat pe problemele comunicarii”.

Credem ca cine se dezice de USL, se dezice si de alegatorii care au votat aceasta alianta. Fac apel la liberali sa nu se joace cu acest proiect politic numit USL, pentru ca aici nu vorbim doar de jocuri de partid, ci numai de increderea pe care ne-au acordat-o cei care ne-au votat. Suntem convinsi ca vom gasi o cale de colaborare”, a spus Mihaela Hunca.

Mai vehement in declaratii a fost secretarul executiv al PSD, Gheorghe Vazdoaga, care a spus ca aceste neintelegeri pornesc de la dorinta liberalilor de a castiga Primaria Botosani la alegerile din 2016.

“Proiectele care au fost pana acum “proiecte problema” nu aveau nimic de-a face cu partea sociala. Le-as sugera colegilor din CL sa ia exemplu de la judet. Si eu am avut dubii asupra unui proiect de hotarare. L-am sunat pe domnul Portariuc, i-am explicat despre ce este vorba, era borba de incetarea mandatului domnului Ion Ilie si Ioan Cobala si numirea a doi interimari si, ca sa vedeti diferenta de abordare, domnul Portariuc ne-a spus ca : Suntem intr-o alianta si daca proiectul de hotarare nu incalca normele legale, atunci trebuie sa le votam. Vor trebui sa inceteze, pentru ca USL nu a fost creat nici pentru Vazdoaga, nici pentru Iliuta, sau altcineva. Ideile noastre, ca trebuie sa castigam alegerile in 2016 si pentru asta ne boicotam proprii aliati si ne aliam cu adversarii, s-ar putea sad ea un rezultat contrar. Si noi ne dorim sa castigam presedintia CJ, dar avem alte metode ”, a spus Vazdoaga.

5 thoughts on “Vicepresedintele PSD, Mihaela Hunca: Fac apel la liberali sa nu se joace cu acest proiect politic numit USL

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da mata M.Hunca cum te comporti cu inspectorii PNL,cu cadrele didactice care nu sunt in PSD?A …si colaborarea e punctul tau cel mai slab.Nu vezi decat PSD in fata ochilor.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    madam Hunca,esti deficitara la capitolul comunicare.Penelistii din IsJ te considera un stres permanent,las-o mai moale cu liberalii.Problema e la tine…de comunicare

  3. Cine vorbeste de comunicare? Nu va uitati la dvs. si la modul de comunicare cu cei din ISJ si cu profesorii care nu sunt pe placul dvs. mai exact colegii liberali? Putina decenta d-na inspector!!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cat Tupeu!Toate deciziile le luati fara consultarea liberalilor in ISJ doamna.Stresati cadrele care nu sunt pesediste.Ati bagat spaima in cadre.Nu va uitati ca va zambesc in fata,daca ar fi sa va simpatizeze,nu veti gasi in tot judetul 3% din nr.total de profesori.

  5. Dna Hunca se comporta despotic cu cei care nu sunt membrii PSD si cu cei pe care ea nu ii are la suflet.Insa promoveaza niste non-valori din cadrul LPS doar pentru ca exista o stransa amicitie intre dansii(antrenorul Ungureanu-doar un idiot).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *