Roţile maşinii unui procuror DIICOT, tăiate cu cuţitul

Ameninţare, vineri dimineaţă, la adresa unui procuror al Biroului din Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Roţile autoturismului acestuia au fost tăiate cu un cuţit. Este vorba de acelaşi procuror DIICOT, a cărui maşină a fost incendiată în urmă cu un an.

Persoane ncunoscute încă au tăiat, vineri dimineaţă, trei din cele patru cauciucuri ale VW Bora al familiei procurorului Lăcrămioara Balica. Maşina se afla într-o parcare de pe strada Octav Băncilă, iar în jurul orei 7.30, când Adrian Balica, soţul Lăcrămioarei Balica, a vrut să plece la serviciu a găsit anvelopele tăiate.

Bărbatul a lăsat maşina pe jante şi a sunat de urgenţă la 112, un echipaj de criminalişti de la Poliţia municipiului Botoşani ajungând la faţa locului pentru a face cercetări.

„Sigur că este o ameninţare, cu atât mai mult cu cât anul trecut a luat maşina soţiei, care este procuror DIICOT. Bineînţeles că o consider ca o ameninţare asupra mea şi asupra familiei”, a spus Balica.

One thought on “Roţile maşinii unui procuror DIICOT, tăiate cu cuţitul

  1. Daca era masina unui om obisnuit si-i taia cauciucurile cineva (de exemplu Surmei ala de are crasma M&M de pe S. Virnav) crezi ca-i pasa politiei ? Da’ de unde… o venit o doamna politista si si-o dat cu pararea ca a fost o simpla pana.
    Cate 3-4 intepaturi si la 2 roti odata !?! Sper ca au promovat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *