Vezi când ajunge Turul Ciclist al României la Botoşani!

tur ciclistO sută treizeci de sportivi din 13 ţări vor participa la ediţia cu număul 50 a Turului Ciclist al României care se va desfăşura în perioada 30 iunie – 6 iulie pe un traseu care va însuma 1.033 de kilometri cu diferenţe de altitudine de 2.000 de metri.

Turul Ciclist al României, care va străbate 33 de judeţe, va începe la Marghita (judeţul Bihor) şi se va încheia la Bucureşti.

Programul etapelor este următorul:

30 iunie – Marghita – contratimp echipe

1 iulie – Marghita – Carei – Satu Mare – Baia Mare

2 iulie – Reghin – Odorhei – Miercurea Ciuc

3 iulie – Bicaz – Târgu Neamţ – Botoşani

4 iulie – Botoşani – Vaslui

5 iulie – Vaslui – Tecuci – Galaţi

6 iulie – Buzău – Urziceni – Bucureşti

La ediţia cu numărul 50 s-au înscris 18 echipe, lotul României urmând să fie compus din şapte ciclişti. Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, mediat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra, va concura pentru Tuşnad Cycling Team.

„Echipa României la Turul Ciclist este compusă din şapte sportivi. Antrenorul echipei naţionale este domnul Constantin Cârstea. Dar pentru Turul României va veni şi un director sportiv din Italia, Renzo Boscolo. Pentru că federaţia şi lotul naţional au nevoie specialişti. Eu voi evolua pentru Tuşnad Cycling Team”, a spus Eduard Novak, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Sursa: Mediafax

One thought on “Vezi când ajunge Turul Ciclist al României la Botoşani!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | CSS Hack]
    Croatul Matja Kvasina (Tuşnad Cycling Team) a câştigat ediţia 2012 a Turului ciclist al României, sâmbătă, după ultima etapă a competiţiei, desfăşurată între localităţile Salonta şi Marghita, pe distanţa de 113 kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *