Un nou centru oftalmologic deschis la Botoşani

centrul oftalmologic alpha botosani 3Un nou centru oftalmologic a fost deschis, începând cu 17 iunie, în municipiul Botoşani. Este vorba de Centrul oftalmologic „Alpha”, unde apreciatul medic Sever Andrei Popa asigură consultaţii oftalmologice, dar şi operaţii de cataractă cu implant de cristalin artificial.

Centrul, care cuprinde şi un magazin de optică medicală, funcţionează pe strada George Enescu, nr.1, vis-a-vis de supermarketul Pita.

Clienţii Alpha pot beneficia de reduceri de până la 20% pentru comenzile de rame şi lentile, dar şi de consultaţii optometrice gratuite oferite de personal specializat.

De asemenea, la o pereche de lentile cu filtru ultraviolete comandată, aceştia beneficiază de o pereche de lentile fotocromatice/ antireflex cadou.

Programările pot fi făcute la telefonul 0747.100.700

3 thoughts on “Un nou centru oftalmologic deschis la Botoşani

  1. Am fost la acest centru oftalmologic.este de-a dreptul deosebit,indeplineste toate standardele necesare,iar ceea ce conteaza este faptul ca tot personalul,inclusiv dr.Sever Popa au activat pana acum in cabinetul de vis a vis de casa sindicatelor.Asadar ,acel cabinet nu mai beneficiaza de personal calificat ,de doctor de renume.Totul s-a mutat in acest centru ALPHA,vis a vis de Pita ,mai jos de maternitate.Este de departe cel mai mare si mai important centru oftalmologioc care a fost vreodata in Botosani

  2. da,intr-adevar ,am fost si eu la acest centru oftalmologic.un personal foarte bine pregatit si foarte atent.recomand cu placere aceasta clinica.

  3. cel mai SLAB MEDIC din zona noastra,am dat 12 milioane pe ochelari care sunt de slaba calitate,dioptriile nu sunt corecte si trebuie sa merg sa-mi fac alti ochelari si sa il dau in judecata,sa chem presa la cabinet si protectia consumatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *