Gheorghe Sorescu despre conflictul din Consiliul Local: Astfel de chestiuni nu vor mai apărea

gheorghe sorescu- ovidiu portariuc- viorel iliutaDiscutii de aproape o ora in tabara locala a USL. Primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Viorel Iliuta, dar si vicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu si vicepresedintele CJ, Paul Paval, s-au intalnit, joi, pentru a discuta probleme de administratie, dar si de politica.

Cei patru au transat si problema aparuta miercuri, in Consiliul Local, cand consilierii PNL nu au votat un proiect de hotarare propus de Executivul Primariei Botosani. Atat Gheorghe Sorescut cat si Ovidiu Portariuc sustin ca astfel de probleme nu vor mai aparea in Consiliul Local.

Discutiile au avut si o componenta politica si ceea ce vreau sa spun este ca prin colaborare, o relationare mult mai buna, astfel de chestiuni nu vor mai aparea„, a spus Sorescu.

Primarul Ovidiu Portariuc a primit asigurari din partea colegilor din alianta ca toate proiectele propuse de Executiv vor fi votate.

Cred ca lucrurile s-au clarificat. Am incredere ca cei de la PNL vor da dovada de maturitate politica . Avem aceasta garantie, ca lucrurile vor fi discutate si ca cei de la PNL vor sprijini proiectele municipalitatii„, a spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *