Depistat în trafic fără permis, pentru a doua oară, în aceeaşi săptămână

masina politieUn tânăr s-a ales cu două dosare penale după ce a fost depistat în trafic, fără permis, pentru a doua oară, în aceeaşi săptămână. Miercuri seară, poliţiştii Secției Rurale Nr.1 Botoșani, în timp ce se aflau în exerciţiul atribuțiilor de serviciu pe DJ 296, în  comuna Nicșeni, utilizând sistemele acustice și luminoase ale autospecialei din dotare, au procedat la urmărirea și oprirea unui motociclu înmatriculat în Italia, conducătorul acestuia fiind identificat în persoana lui Dan T. de 24 ani, din comuna Roma, judeţul Botoșani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, iar numărul de înmatriculare aplicat pe caroseria motociclului era fals.

Mai mult, la data de 23 iunie 2013, Dan T. a fost depistat conducând același moped pe DJ 296, în comuna Roma, judeţul Botoșani.

Pe numele acestuia a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neîmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *