Au ajuns la Botoşani după ce au străbătut Europa pe bicicletă

dragos hrituleac si tiberiu patras pe biciclete- BotosaniDemers inedit al unor tineri din Botoşani. Ei au străbătut Europa pe bicicletă, parcurgând, în 26 de zile, aproape 3.200 de kilometri. Studenţii  Tiberiu Patraş şi Dragoş Hriţuleac, înscrişi la universităţi din Anglia, şi-au pus în cap şi au reuşit să parcurgă distanţa dintre Anglia şi România pe două roţi. Astfel, eu au plecat, pe 1 iunie din Coventry, iar după un traseu care a inclus Franţa, Belgia, Luxemburg, Germania, Austria şi Ungaria, miercuri după-amiază, au ajuns acasă, la Botoşani, unde au fost întâmpinaţi cu aplauze de zeci de rude şi cunoscuţi, dar şi de prefectul Costică Macaleţi sau viceprimarul Viorel Iliuţă.

În ciuda micilor probleme de pe traseu, cum ar fi defecţiunea bicicletei lui Dragoş Hriţuleac sau claxoanele şi gropile numeroase din România, cei doi au trăit o experienţă unică.

„A fost greu, dar foarte frumos. O experienţă pe care nu am s-o uit niciodată”, a spus Tiberiu Patraş.

Dragoş Hriţuleac şi Tiberiu Patraş au organizat această acţiune sub deviza „Ride for life, ride for rivers”, militând pentru un mediu mai sănătos.

Tinerii au primit câte o medalie din partea prefectului şi o diplomă din partea viceprimarului Iliuţă, însă au primit şi multe flori din partea părinţilor şi prietenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *