Portariuc: Ma confrunt cu o ostilitate de o bucata de vreme din partea PNL

ovidiu portariuc 008Liderii locali ai USL vor discuta din nou asupra problemelor care au aparut, miercuri, in sedinta de Consiliu Local cand consilierii PNL au votat impotriva proiectulului privind organizarea Festivalului Verii, in forma propusa de Executiv. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca destule proiecte locale au fost blocate de consilierii PNL, drept pentru care liderul PSD Botosani, Andrei Dolineaschi, va purta o discutie pe aceasta tema cu liderul PNL Botosani, Florin Turcanu, pentru a vedea care este viitorul aliantei la Botosani.

Am avut si o discutie cu presedintele Dolineaschi, pe domnul Turcanu l-am contactat si nu am dat de el, umeaza sa vorbeasca Andrei Dolineaschi. Sa hotarasca ce fac: sustin proiectele USL sau cu totul alte interese. Realizeza un fel de santaj politic sau pur si simplu sustin proiectele orasului, indiferent de cine le propune , mai ales ce beneficii adunc cetatenilor„, a spus Portariuc.

Motivul pentru care liberalii nu au votat proiectul primarului Portariuc ar fi fost acela ca un alt proiect care viza repartizarea unui spatiu organizatiei municipale a PNL a fost amanat.

L-am scos de pe ordinea de zi, pentru ca l-am vazut in urma cu trei zile. Nici nu stiam despre ce este vorba. Un proiect introdus pe usa din spate in urma cu doua- trei zile, la care eram initiator, propus din parte PNL, sigur ca l-am retras ca sa vad despre ce este vorba, sa vad unde este acel birou oferit PNL. Daca totul este in regula, sigur ca voi fi de acord, iar in urmatoarea sedinta va fi pe ordinea de zi. Dar nu trebuie sa lasam patima politica si reglare de conturi de acest gen sa impiedice un festival al botosanenilor„, a adaugat Portariuc.

Intrebat daca se simte vinovat pentru ceea ce se intampla in CL, Portariuc a raspuns: „Nu am cum sa ma simt vinovat pentru ceea ce se intampla in CL. Este vointa consilierilor si partidelor care i-au trimis acolo. Pe proiecte sigur ca sunt suparat si nu sunt bucuros cand niste proiecte sunt blocate din motive politice. Ma confrunt cu o ostilitate de o bucata de vreme din partea PNL. Vom avea o discutie categorica si vom vedea cum vom continua”, a mai spus Portariuc.

3 thoughts on “Portariuc: Ma confrunt cu o ostilitate de o bucata de vreme din partea PNL

  1. si consilierii PSD au aceeasi ostilitate fata de ceilalti membri USL. E revoltator cum se comporta d-na Hunca cu ceilalti inspectori si profesori!!! Asta nu stiti domnule primar???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *