Primarul a aflat că mai e ceva de făcut la Stadionul Municipal

Ovidiu Portariuc la Stadionul Municipal Botosani Primarul Ovidiu Portariuc a efectuat, miercuri după-amiază, o vizită pe şantierul de pe Stadionul Municipal pentru a vedea stadiul lucrărilor înainte de primul sezon al FC Botoşani în prima ligă. Portariuc s-a întâlnit cu oficialii clubului botoşănean, Cornel Şfaiţer şi Valeriu Iftime, de la care a aflat că, pe lângă sistemul de securitate la care se lucrează, este strict necesară amenajarea parcării din spatele stadionului (în zona sălii de lupte).

Terenul, pe care se pot amenaja peste 150 de locuri, este acoperit de bălării, iar amenajarea sa nu a fost prevăzută în bugetul de până acum. Astfel, Primăria este cea care trebuie să asigure curăţarea spaţiului şi turnarea de pietriş.

Parcarea presupune nişte investiţii minime, de cosit iarba şi pus ceva pietriş şi nivelat. Nu facem parcare modernă, cu bariere, cu asfalt”, a spus Portariuc.

One thought on “Primarul a aflat că mai e ceva de făcut la Stadionul Municipal

  1. Porcariuc se uita ca vita la poarta noua.daca vezi mesajul sa stii ca ai uitat sa demisionezi mincinosule.nai onoare nai cracter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *