O tânără de 23 de ani din Botoşani l-a înfierbântat pe umoristul Radu Pietreanu de la “Vacanţa Mare”

Ii place sa pozeze sexy! Blonda care l-a infierbantat pe Radu Pietreanu in toiul noptii e mai mica decat el cu 24 de ani

El are 47 de ani, ea doar 23, dar diferenta de varsta nu o deranjeaza pe o tanara din Botosani! Radu Pietreanu are mare succes la pustoaice. Relatia cu bruneta Lavinia, pe care era decis sa o duca la altar, pare deja de domeniul trecutului.

Brunetei din viata umoristului i-ar fi luat locul o blonda apetistanta. Cel putin asa rezulta din fotografiile pe care Cancan.ro le-a publicat in weekend cu Radu si cu o tanara care l-a insotit la el acasa dupa miezul noptii.

Reporterii de la Cancan au aflat ca blonda, Roxana L., are 23 de ani, este din Botosani si a venit la facultate in Bucuresti. Intr-una din serile trecute, “pustoaica” l-a ravasit pe artist, oferindu-i un adevarat spectacol cu tente erotice. In timp ce umoristul era ocupat sa-si parcheze masina, partenera lui a inceput sa-si pipaie posteriorul in plina strada.

Pret de cateva secunde, blonda si-a plimbat trupul, cu unduiri, pe langa masina lui Radu, incercand sa se faca observata. Si a reusit acest lucru, intrucat fostul component al trupei “Vacanta Mare” a invitat-o grabit sa intre in casa.

Infierbantat de dansul partenerei, Pietreanu n-a putut rezista tentatiei si a aruncat o privire hulpava asupra spatelui blondei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com