Vezi cheltuielile preconizate a fi facute cu Festivalul Verii!

festivalul verii summer festExecutivul Primariei Botosani a facut un calcul al cheltuielilor posibile pentru Festivalul Verii Summer Fest Botosani 2013. Astfel, pentru artisti reprezentantii municipalitatii sustin ca s-ar cheltui 180.000 lei plus TVA, pentru partea tehnica 56.000 lei plus TVA, la care se adauga alti 25.000 lei plus TVA pentru activitati de promovare si comunicare.

De asemenea, cheltuielile hoteliere cu angajatii vor ajunge la 17.000 lei cu TVA. Suma totala pentru organizarea acestei manifestari s-ar ridica la aproape 279.000 lei cu TVA.

Un artist de prestigiu are un onorariu foarte mare, de 10 mii de euro, pe cand pentru artistii locali si pentru artisti mai putin cunoscuti platim mai putin„, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

In sedinta de Consiliu Local de miercuri, consilierii locali ai PNL, PPDD si PDL au votat ca Festivalul Verii sa aiba loc in Centrul Vechi si nu pe Bulevardul „Mihai Eminescu” si Pietonalul Unirii, motivand ca si Centrul istoric trebuie revitalizat.

Manifestarea va avea loc in perioada 28 august-1 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *