Interimat prelungit la conducerea Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta

Consiliu LocalConsilierii locali vor prelungi, in sedinta de miercuri, interimatul sefului Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta. Potrivit unui proiect de hotarare, Sorin Curca, angajat al Primariei Botosani, a preluat aceasta functie in luna ianuarie, reprezentantii municipalitatii sustinand ca interimatul va fi prelungit cu inca sase luni.

„Domnul Sorin Curca, care este si seful Biroului pentru Situatii de Urgenta, gireaza de la inceputul anului s postul de sef Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta. II vom prelungi mandatul pana cand vom cauta o alta formula. Prin aceasta numire, municipalitatea a facut o economie la buget„, a spus Viorel Iliuta, viceprimarul municipiului Botosani. 

Acesta are în subordine un numar de 82 voluntari, organizaţi în Compartimentul de prevenire şi Formaţiile de Intervenţie.

Întrucât legislaţia încidentă în materie este în curs de modificare, existând posibilitatea ca acest tip de serviciu să fie desfiinţat sau reorganizat, propunem organizarea concursului de ocupare a funcţiei de şef serviciu, după data de 1 ianuarie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *