Şerban Mihăilescu a discutat cu ministrul Justiţiei despre Judecătoria Darabani

Serban MihailescuSenatorul UNPR Şerban Mihăilescu, împreună cu senatorul PSD Doina Federovici, a avut, marţi, o discuţie cu ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, pe tema desfiinţării Judecătoriei Darabani. Cei doi au cerut reanalizarea situaţiei, astfel încât unitatea de la Darabani să nu fie închisă.

Şerban Mihăilescu spune că a primit asigurări din partea ministrului justiţiei că va fi făcută o nouă analiză a numărului de magistraţi din ţară, dar şi a arondării populaţiei la parchete şi judecătorii. 

Eu sunt convins că se va menţine această unitate, având în vedere impactul acesteia asupra populaţiei din zonă, dar şi asupra instituţiilor statului care funcţionează în zona de frontieră”, a spus Mihăilescu.

2 thoughts on “Şerban Mihăilescu a discutat cu ministrul Justiţiei despre Judecătoria Darabani

  1. se preumbla si ei pe la ministru…cine-i baga in seama?ce au facut concret pina acum inafara de faptul ca vor doar sa apara la ziar?nimic!ce-i asa greu sa mergi la un minister?trebuie sa stii sa sustii o cauza,sa oferi argumente sau alternative…vax albina crema puca…bani cheltuiti degeaba cu asemenea specimene,uitati ca senatul nu mai are bani,s-a golit sacul cu acesti destepti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *