Atacant spaniol aşteptat la FC Botoşani

Antonio Trujillo DiazFC Botoşani vrea să se întărească pentru primul sezon de prima ligă cu stranieri, informează site-ul oficial al clubului. Astăzi este aşteptat în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc un atacant spaniol, Antonio Trujillo Diaz. Jucătorul vine liber de contract şi va da probe în două cantonamente pentru echipa locală.

Antonio Trujillo Diaz este aşteptat în probe în cantonamentul echipei. Jucătorul va ajunge marţi dimineaţă şi va fi păstrat şi în cantonamentul din Republica Moldova. Noi sperăm să fie acel atacant de careu de care avem nevoie. Are calităţi tehnice foarte bune şi este un vârf mobil. Este jucător liber de contract şi sperăm ca prin venirea lui să ne acoperim acest post„, a spus directorul sportiv Anton Heleşteanu.

În vârstă de 25 de ani, Antonio Trujillo Diaz a jucat ultima dată în Liga a III-a din Spania, la formaţia CD Teruel, care a retrogradat în Liga a IV-a. În sezonul recent încheiat, Antonio Trujillo Diaz a jucat 30 din cele 38 de partide şi a marcat doar şase goluri.

De-a lungul carierei, Trujillo Diaz a mai evoluat la FC Atletico Lorca, Sporting Mahonnes şi Reus Deportiu, formaţii din Liga a III-a spaniolă.

 Oficialii echipei se mai gândesc în prezent la achiziţionarea unui portar pentru a completa lotul de pregătire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *