Două blocuri de locuinţe construite de MBB, abandonate în cartierul Bucovina

blocuri MBB Bucovina Residence BotosaniDouă blocuri de locuinţe care au 80 de apartamente au fost abandonate de aproape trei ani ani în cartierul Bucovina. Imobilele au fost construite de firma MBB Construcţii, însă au fost preluate, de peste doi ani, de o firmă cipriotă.

Ciprioţii de la IMO au achiziţionat blocurile de la Bancpost, care, la rândul ei, a intrat în posesia construcţiilor în contul unui credit de peste un milion de euro obţinut şi nerambursat de MBB Construcţii.

Se pare că că firma cipriotă face parte din grupul care deţine banca românească Bancpost.

Surse din Bancpost susţin că în luna iulie oficialii IMO vor ajunge la Botoşani pentru a decide ce vor face cu blocurile din ansamblul Bucovina Residence.

Cele două blocuri au fost finalizate, însă pe fondul crizei nu au mai putut fi vândute, atât ca urmare a scăderii preţului locuinţelor, cât şi ca urmare a diminuării veniturilor populaţiei.

Potrivit sitului oficial al dezvoltatorului, ansamblul rezidential Bucovina Residence este compus din 4 blocuri cu apartamente cu 1 camera, 2 camere si 3 camere.

Prima faza a proiectului s-a incheiat odata cu finalizarea construirii primelor două blocuri de locuinte, respectiv scara A si D (in august 2008).
Cea de-a doua parte a proiectului, constructia celorlalte doua blocuri, scara B si C, s-a finalizat în 2010, însă apartamentele nu au mai fost valorificate.

2 thoughts on “Două blocuri de locuinţe construite de MBB, abandonate în cartierul Bucovina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *