Accident grav provocat de o botoşăneancă în Suceava

politie rutieraTrei femei au fost rănite după ce autoturismul cu care se deplasau a fost lovit violent de o autoutilitară. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.00, în apropiere de municipiului Fălticeni, conform anchetei poliţiei accidentul fiind provocat de şoferiţa autoturismului, care nu a acordat prioritate într-o intersecţie.

Din ancheta derulată de poliţie rezultă că Maria I., în vârstă de 44 de ani, din municipiul Botoşani, conducea autoturismul pe strada Plutonier Ghiniță din municipiul Fălticeni şi, la intersecția cu DN 2E și DJ 209 H, nu a acordat prioritate autoutilitarei conduse de Emil P., în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava. Autilitara, precizează poliţia, se deplasa regulamentar pe DN 2E, drumul cu prioritate.

Lovit din lateral, autoturismul a fost aruncat în afara drumului, într-un şanţ, unde s-a izbit de gardul unei gospodării. În urma accidentului, toate cele trei ocupante ale autoturismului au fost rănite. Conform primelor investigaţii medicale, conducătoarea auto a fost rănită grav, în timp ce Cătălina I., în vârstă de 48 de ani, şi Ioana I., de 23 de ani, pasagere, au scăpat cu leziuni mai uşoare.

Poliţiştii precizează că şoferul autoutilitarei a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool, în timp ce conducătoarea auto nu a putut fi testată pe loc, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Sursa:  Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *