Un băiat de 16 ani a murit străpuns în inimă de foarfeca de tuns oile

Moarte cumplită pentru un minor în vârstă de 16 ani, care a fost găsit mort la o stână, străpuns în zona inimii de o foarfecă de tuns oi. Cumplita descoperire a fost făcută sâmbătă dimineaţă, la o stână de pe raza satului Măzănăeşti, comuna Drăgoieşti. Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că minorul a suferit o moarte accidentală, în timp ce încerca să tundă o oaie.

Iulian Daniel G., născut în 1997, domiciliat în comuna Ripiceni, judeţul Botoşani, se afla de ceva vreme la stâna din Măzănăeşti, condiţiile în care acesta lucra acolo urmând a fi stabilite de anchetatori. La momentul tragediei acesta se afla singur la stână. El a fost găsit cu faţa în sus, cu o înţepătură adâncă în zona pieptului, fiind deja decedat. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că lama tăietoare i-a pătruns în zona inimii, leziunea fiind incompatibilă cu viaţa. Acesta a tuns în dimineaţa de sâmbătă trei oi, cel mai probabil tragedia petrecându-se după ce una dintre oi s-a smuncit şi l-a aruncat pe copil la pământ.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, pe 20 mai, un accident la fel de tragic, tras parcă la indigo, s-a petrecut la o stână din Dorneşti. Din ancheta demarată de poliţie la acea vreme, în urma audierii martorilor oculari, rezultă că ciobanul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Plopana, judeţul Bacău, a fost rostogolit de o oaie în timp ce încerca să o tundă, şi a căzut cu pieptul în foarfeca pe care o avea în mână şi care l-a străpuns în piept. Ambele părţi tăietoare ale foarfecii i-au pătruns bărbatului adânc în piept şi el murind instantaneu.

Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul de 37 de ani figura în „Registrul de evidenţă a zilierilor” pentru ziua de luni, 20 mai, când s-a produs tragedia.

Sursa:  Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com