Fostul sef al CJ face din nou politica. Vezi pentru cine!

Mihai Tabuleac
Mihai Tabuleac

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, s-a implicat intr-o noua structura politica. El a renuntat la PNL si a devenit membru al Fundatiei Miscarea Populara, participand, in aceasta perioada, la actiuni de strangere de semnaturi pentru inregistrarea acestei organizatii ca partid politic.

Tabuleac a declarat, duminica, in exclusivitate pentru BotosaniNews, ca a intrat in Miscarea Populara la solicitarea unor „colegi din Bucuresti”.

Desi fostul inspector general scolar Ada Macovei era coordonator al Miscarii Populare la Botosani, se pare ca Tabuleac a preluat aceste prerogative.

„Nu cunosc statutul Adei Macovei si nici rolul pe care il joaca ea in Miscarea Populara”, a spus Tabuleac.

Fostul sef al CJ considera ca Miscarea Populara este un „proiect important”, iar el s-a apropiat de noua formatiune construita in jurul presedintelui Traian Basescu pentru ca se simte „un om de actiune”, care vrea sa se implice „in proiectele comunitatii”

7 thoughts on “Fostul sef al CJ face din nou politica. Vezi pentru cine!

  1. O mai mare c.u.r.v.a politica nu am vazut in Botosani in afara de acest personaj cameleonic pe numele de tabuleac!

  2. Niciodata n-am vazut in dl. Tabuleac un om politic de anvergura , un carismatic ce poate crea macar iluzia unui ,,varf de lance.’ ‘.. Dar sa te alaturi unei adunaturi de genul miscarea populara , este de departe gestul unui handicapat politic , ce sub apusa aureola a basescului are impresia ca mai are ,,liant’ ‘ la public. Grava eroare de strategie politica d.le Tabuleac! Nu credeam ca in infatisarea unui ,,ghiocel politic’ ‘ in care v-am cunoscut , se ascunde comporamentul unui cameleon batran!… Va prevad o cadere abrupta si sigura in politica. Oricum nu-i nici o pierdere.

  3. de ce toti traseistii compromisi in tot felul de combinatii trebuie se pateze orice forma noua de exprimare a societatii civile???!!!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asemenea comentarii pot fi puse doar pe seama unei maxime doze de incultura, lipsa de educatie si obraznicie.Daca tot sunteti atat de morali incat sa aruncati pe oameni dejectiile pe care le tineti in capetele voastre, in care nu mai exista si altceva,atunci spuneti-va numele real( sau va e rusine cu el) , sa-l afle toata lumea . Probabil ,atunci si copiii vostri vor intra in pamant de rusine. Si nu mare ne va fi surpriza sa aflam ca de fapt va hraniti din bani publici si din spagi de pe la cei ce doar tot din asta traiesc .

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Gogule, miscare ti se pare a societatii civile? NU! E initiativa unor politicieni bagati pana in gat in tot felul de combinatii si care vor sa-si schimbe blana pana iti intra in casa. Din asta nu are de pierdut decat societatea civila, in care nu va mai avea incredere nimeni, prin asocierea cu tot felul de miscari din astea. Nea tibuleac (ca asta nu merita sa-i scrii numele cu majuscula) ori trebuie sa reompenseze afacerile din trecut si sa aduca adepti, ori intrevede ceva cascaval care se va taia si, binenteles, va ajunge si la el in farfurie.
    Auzi la el, ca e un om de actiune si vrea sa se implice. Lasa–ne domnule ca te-ai implicat prea tare…

  6. De mentionat ca dl tibuleac impreuna cu Liviu Rradasanu director la Directia copil fost pdl ist de frunte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *