Danut Prisecariu scoate la vanzare restaurantul Armonia. Vezi cat vrea pe el!

casa armonia la vanzareFostul restaurant Armonica, care, ulterior, a fost si sediul Partidului Democrat a fost scos la vanzare. Proprietarul a lansat un anunt public de vanzare a imobilului care cuprinde atat terenul de 2.445 metri patrati, cat si cladirea de 493 metri patrati.

Societatea comerciala Moldova Universal Iasi, patronata de omul de afaceri Danut Prisecariu, care mai detine la Botosani, printre altele, Uvertura Mall si Hotel Rapsodia, vrea peste 700.000 de euro pentru Armonia.

Pretul este calculat pentru teren (300 euro/mp), cladirea fiind inclusa in total cost.

Fostul restaurant Armonia, aflat pe lista cladirilor de patrimoniu, se afla intr-o avansata stare de degradare, iar vanzarea acestuia este facuta in contextul in care atat Primaria Botosani, cat si Directia pentru Cultura au trimis proprietarului somatii, cerand interventia rapida pentru refacerea sa.

Cladirea se afla situata pe Bulevardul Mihai Eminescu, intr-o zona extrem de buna.

4 thoughts on “Danut Prisecariu scoate la vanzare restaurantul Armonia. Vezi cat vrea pe el!

  1. Acest individ trebuie să plăteascăimpozit pe proprietate şi amenzi usturătoare pentru starea în care se află o clădire de patrimoniu. E o cloaca acolo, un adevărat focar de infecţii.Dar cum e prieten bun şi cu fostul dar şi cu actualulprimar ,nu i se va întâmpla nimic.

  2. Mallul arata putin mai bine decat restaurantul. E curios cum un om de afaceri vinde o cladire aflata intr-un loc bun si nu o exploateaza el.

  3. Nedumerirea mea este de cum a ajuns in mana acestui om cladirea si terenul….cine i le-a vandut pentru ca el nu e originar din Botosani…si tare ma tem ca s-a facut o smecherie pe timpul mandatului celor de la PDL…si mai ales ca a fost si sediul lor…asta ar interesa pe cetateanul botosanean..o ancheta ziaristica si detaliile intrarii in posesia unui om din alte locuri ne-ar interesa mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *